Hyviä elokuva-aiheisia sivustoja

Elokuvien katsominen on loistavaa viihdettä, jota voi tehdä niin kotona kuin elokuvissakin. Suomeenkin rantautuvat monet Hollywood-elokuvat lähes samaan aikaan kuin muuallekin ja elokuvasta riippuen ne pysyvät teattereissa niin kauan, että kaikki halukkaat ne ehtivät katsoa.

Elokuvauutisten sivuilta voi käydä lukemassa mistä kaikista tutuista elokuvista on tulossa jatko-osia, ketä näyttelijöitä on viime aikoina kuollut tai mikä onkaan ollut kuluneen viikon taikka kuukauden katsotuin elokuva. Siinä vaiheessa kun elokuvat eivät enää teattereissa pyöri, voi niitä vuokrata elokuvavuokraamoista ja ainakin Makuunissa, www.makuuni24h.fi, on tällä hetkellä myös perinteisen vuokraamisen rinnalla käytössä jo sähköinen vuokraaminen eli elokuvan voi maksua vastaan vuokrata heidän verkkosivuiltaan ja se on katsottavissa 24 tuntia siitä hetkestä kun maksu on suoritettu.

Monet tykkäävät myös arvostella elokuvia ja arvostelujen jättämiseen on olemassa muutama eri sivu. Elitistin, www.elitisti.net, kehutaan olevan paras marginaali- ja elokuvakulttuuriin keskittynyt sivusto, joka on perustettu 2003. Sieltä löytyy lähes 3000 elokuva-arvostelua eri kultti- ja taide-elokuvista ja myös niistä, joita valtavirta luonnehtisi roskaksi. Leffatykin, www.leffatykki.com, arvostelut puolestaan ovat hieman rennommalla asenteella tehty, tavallisilta leffankuluttajilta toisille tavallisille leffankuluttajille.