Urheiluun liittyvien blogien suosio on kasvussa

Blogien suosiosta ollaan monta mieltä. Osan mielestä ne ovat perinteisenä konseptina jo mennen talven lumia, kun taas toisille ne kuuluvat päivittäiseen lukemistoon. Blogit ovat muuttuneet yhä graafisemmiksi, ja uutta virtaa niihin ovat tuoneet vlogit ja podcastit. Blogi voi olla yhdistelmä tarinaa, kuvia, videoita ja vinkkejä. Urheiluun ja harrastamiseen liittyvien blogien suosio ei ole ainakaan laskussa, ja se kertoo samalla varmasti myös ihmisten kiinnostuksesta harrastuksiin ja oman hyvän olon metsästämiseen.

Futiskuume nousee

Eri joukkuelajien harrastajat voivat palata lajin tunnelmaan siihen liittyvän blogin kautta. Jalkapallo on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista urheilulajeista, ja siitä voi lukea niin harrastajien, ammattipelaajien kuin myös jalkapalloselostajien näkökulmasta. Blogeista voi saada vinkkejä pelaamiseen ja harrastamiseen, lajin seuraamiseen sekä jopa fanituotteiden ostamiseen. Esimerkiksi Supportersplace on yksi suosituista lähteistä, jonka kautta voi tilata oman suosikkijoukkueen laadukkaita fanitavaroita.

Fitness-urheiljan arkea

Perinteisten joukkuelajien rinnalla fitness on noussut yhä suositummaksi, sillä sitä ei koeta enää vain kauniiden ja komeiden lajina. Itse treenaaminen tekee jokaisesta lajin mittapuun mukaisesti kauniin. Fitness on laaja käsite, eivätkä kaikki lajiin hurahtaneet havittele kilpailuareenoita. Useat lajin harrastajat pitävät blogia ja valaisevat blogeissaan laajasti treenaamisen arkea, ruokavaliotaan ja myös sitä ihan tavallista puolta elämästään. Urheilijan arkikaan kun ei ole pelkkää urheilua vaan myös paljon muuta. Lajeja henkilökohtaisen blogin kautta käsittelevät urheilijat tuovat hyvin esille sen, ettei treenaamisesta saa tulla koko elämän perustaa, vaan sen tulee olla sen yksi osa-alue.

Pyrkimys kokonaisvaltaiseen hyvään oloon

Vaikka fitness ja urheilu pitävät suosionsa, hikitreeni ja itsensä vieminen jatkuvasti äärirajoille on todellakin menneen vuosikymmenen menoa. Nyt panostetaan mielen ja kehon yhteispeliin ja hyvään ruokaan. On tärkeä oppia kuuntelemaan omaa kehoa ja sen tuntemuksia. Useat terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneet ihmiset tallentavat tuntemuksiaan ja ajatuksiaan aiheeseen liittyvään blogiin, joita lukemalla voi ottaa vinkkejä oman elämäntyylin päivittämiseen.

Urheilublogit ovat monipuolisia

Liikkuminen on kokonaisuus, joka muodostuu kehon huollosta, itsensä likoon laittamisesta, fanittamisesta, äärirajojen hätistelystä, monipuolisesta ruuasta ja kilpailusta itseään vastaan. Tätä kaikkea ovat myös asiaa käsittelevät blogit. Urheilu-blogit ovat mielenkiintoisia läpileikkauksia liikkujien omaan arkeen mutta myös erinomaisia tietopaketteja lajeista ja harjoittelusta. Niiden avulla uusi harrastaja saa tärkeää tietoa oman polun alkutaipaleelle.