Tulevat bloggaajat Suomessa

On paljon sellaisiakin blogin kirjoittajia, joilla ei ehkä ole viikoittaisia lukijoita aivan niin paljon kuin he ehkä itse haluaisivat. Blogilistan mukaan löytyy lähes 55 000 blogia, eivätkä kaikki kirjoittajat varmaankaan ole edes ilmoittaneet blogiaan listalle. Mutta siltikin, vain murto-osa näistä blogeista nousee todella suosituksia.

Jos ajatellaan millaisia blogeja tällä hetkellä on eniten, eli ruokaan ja muotiin liittyviä, niin näiden seasta on uusien blogien vaikeampi päästä pinnalle. Mutta jos oman blogin aiheena on jokin todella mielenkiintoinen aihe, niin pienellä markkinointikikalla blogiin saa helpostikin ohjattua lisää lukijoita. Otetaan esimerkiksi matkailuun liittyvä blogi. Varjossa +39 on matkakertomus, irtiotto vuodesta Uudessa-Seelannissa. Aiheena kuulostaa todella mielenkiintoiselta, ja tätä blogia olisi varmaan mukava seuratakin, mikäli sitä vain päivitetään ahkerasti. Blogi löytyy täältä, varjossa39.wordpress.com.

Elämäntapamuutokset ovat myös mielenkiintoisia seurata, kuinka ihmiset pystyvät muuttamaan elämäänsä ja taistelevat läpi vaikka harmaan kiven kilojen pudottamisessa. Ei mikään helppo taival ja ongelmia sattuu matkalle. Fat to Fit, fat-to-fit-project.blogspot.com on 3-kymppisen kahden lapsen äidin unelma kohti parempaa vartaloa. Neljässä kuukaudessa takana jo reilu -10 kg, hieno saavutus.