Mistä saada uusimmat uutiset

Monilla ihmisillä on aamulla tapana avata tv ja seurata aamun uutislähetyksiä. Ja näin onkin hyvä tapa saada selville mitä yön aikana on maailmalla tapahtunut. Toisen aamu ei taas käynnisty ilman kahvia ja aamulehteä. Mutta sitten on niitäkin, jotka hankkivat kaikki uutisensa sähköisessä muodossa.

Tarjolla on paljon erilaisia uutisportaaleja, joista saa niin kotimaan kuin ulkomaidenkin uutiset sekä myöskin jonkin verran urheilua. Monen suomalaisen ensimmäisen surffauskohde onkin jonkin uutissivuston osoite. Se voi olla niin MTV:n verkkosivu kuin jokin iltapäivälehtien sivuistakin, iltalehden tai iltasanomien. Tai uutiset käydään lukemassa oman alueen aamulehden sivuilta.

Ampparit.com on myös hyvä uutissivusto niille, jotka eivät halua viettää liikaa aikaansa vain yhden uutissivuston kanssa. Se listaa kaikki uusimmat uutisotsikot eri kategorioihin ja samalla myös näkee kuinka kiinnostavaa uutisointi on myös muiden mielestä ollut, sillä sivu kertoo myöskin uutisen saaman huomion ja klikkausten määrän.

Toiset taas ovat kiinnostuneempia siitä mitä maailmalla tapahtuu. BBC, Reuters, CNN, EuroNews, CNBC, kaikki hyviä vaihtoehtoja kun haluaa tietää mitä maailmalla tapahtuu. Ukrainan kriisi varmaan huolettaa monia ja siitä uutisoidaan taukoamatta joillakin kanavilla. Joku on ehkä asunut ulkomailla jonkun aikaa ja on kiinnostunut lukemaan mitä siellä maailman kolkassa juuri nyt tapahtuu ja siihen auttaa Onlinenewspapers.com, josta saa maailmalla toimivien sanomalehtien verkkosivut näppärästi selville. Ja niille, jotka ovat kiinnostuneempia toisenlaisista uutisista, vierailu Maailma.netin auttaa siihen.