Netin mukavat kauneus blogit

Tiedämme, että kauneus piilee katsojan silmässä.  Jokainen on jollekin kaunis ja jokaisessa on kauneutta, joka tulee esiin jokapäiväisessä elämässä. 

Kauneutta korostavat hymy, terveys, iloisuus ja muut positiiviset elämän asenteet. Harva on kaunis kirotessaan vihaisena, katkerana tai kivun runtelemana. Kauneus kehittyy sisäisistä syistä. Silti kautta aikojen ihmiset ovat pyrkineet korostamaan kauneuttaan ulkonaisesti.  Jo luolissa eläessään ihmiset vetivät hiiltä silmiensä ympärille tai ottivat jopa myrkyllisiä luonnon rohtoja korostaakseen katseensa vetävyyttä.  Vilkaisu netin kauneutta myyviin mainoksiin kertoo, miten olemme kehittyneet näistä ajoista.

Kauneus on ensisijaisesti hoitamista.  Tuotteita, joka hoitavat ihoa, hiuksia, ja kynsiä on joka kauppojen kemikalio tuotteiden hyllyillä tusinoittain.  Kaikki lupaavat jotakin, mutta tietämättä mitä tarvitset, on vaikea päättää minkä tuubin tai purkin ostaa.  Tähän pulmaan löytyy vastauksia netistä.  Kauneus blogit esimerkiksi esittelevät tuotteita, jotka henkilö itse on testannut, ja kirjoituksillaan jakaa kokemuksensa tulokset lukijoiden kanssa.  Oma suosikki löytyy seuraamalla useaa blogia ja jonkun ajan päästä keskittymällä niistä itselle parhaaseen.  Vuoden 2013 paras kauneusblogi oli Saara Sarvasin blogi Lily.fi:ssä.

Naistenlehtien palstoilla tapaa monasti kauneutta käsitteleviä artikkeleja.  Ne saattavat pitää sisällään useamman lukijan kokemukset tai jonkun omakohtaisen löydön tuotteesta, johon on tykästynyt.  Esimerkiksi Me naiset lehti jakaa kauneus tietoutta kaiken ikäisille ja niistä voit lukea netinkin kautta.

Kauneutta myyvien kauppojen blogit ovat myös hyvä alku, kun etsit tietoa tuotteista.  Näillä sivuilla tieto saattaa pohjautua lääketieteeseen, ja joskus uusiin löytöihin luonnontuotteiden alalta. Toisinaan saat lukea pitkän tutkimustyötulokset, etenkin ryppyjen katoamisesta.  Tuttu suomalainen Lumene takaa suositut ja usein luetut sivut hoitavista tuotteista sekä meikeistä Swiss Clinic korostaa terveyttä ja luonnollisuutta tuote-esittelyssään.  Palstoilta varmaan puuttuvat luolanaisen hiili ja belladona, sillä nykyajan nainen haluaa tuotteensa olevan turvallisia.

Itse asiassa kauneudenhoito, jossa turvaudutaan rankkoihin leikkauksiin tai kivuliaisiin piikkeihin, alkaa olla yhtä taakse jäänyttä kuin muutkin muinaiset, nyt jo vaarallisiksi todetut kauneuden hoito menetelmät.  Nyky nainen uskoo olevansa kaunis joka ikäkaudella ilman kiristyviä poskipäitä tai jäykkää ylähuulta – luonnollisesti.