Uusin muoti ja mistä sen löytää

Uusimmat muotisuuntaukset ovat sellaisia, jotka tavoittavat tavalliset tallaajatkin melko helposti ja vaivattomasti, ainakin jos ei nyt ihan eristyksissä asu. Jo katsomalla tv:tä saa mainostauoilla yliannostuksen vaatemainoksia, kun vaatetalot kilvan julistavat tarjoavansa kesän kuumimman muodin.

Tai ilmaislehtien mukana kotiin tungetaan enemmän mainoksia kuin jaksaa kierrätyslaatikkoon kantaa. Joitakin aihe ei voisi vähempää kiinnostaa, toisia taas hyvinkin paljon ja yleensä ne, joita aihe jollakin tapaa kiinnostaa ovat myös niitä, jotka siitä blogeihinsa kirjoittelevat. Muotiblogit ovat yksi suosituin blogiryhmä tällä hetkellä ja heidän kauttaan yleensä saakin hyviä vinkkejä siitä, mitä kannattaa ja mitä ei kannata laittaa päällensä. Tosin, jokaisella on hieman eri maku ja mistä yksi tykkää, ei toinen pukisi mistään hinnasta päällensä mutta yleisesti ottaen näistä blogeista saa ainakin ideoita omaan vaatekaappiinsa. Muotiblogeja löytyy netistä pilvin pimein, mutta jos haluaa hyvää valikoimaa, niin kannattaa käydä kurkkaamassa Indiedaysin, www.indiedays.com/muoti bloggarit ja mitä heillä on sanottavaa.

Myöskin iltapäivälehdistä saa hyvin infoa uusimmista muotituulista. Etenkin viikonloput numeroissa ovat omat muotiosionsa, mutta aina ei tarvitse edes odottaa viikonlopun numeroihin, mikäli lehdessä on jotakin juttua Englannin kuninkaallisista, etenkin Cambridgen herttuattaresta Catherinesta. Hänen pukeutumistaan seurataan tarkasti, ja vaatteita kopioidaan siihen malliin hänen yltään että ne loppuvat kaupoista hetkessä. Samanlaisen muoti-ikonin kohtelun saavat myös muutama muukin tunnettu henkilö, kuten Sinkkuelämää-sarjasta ja elokuvasta tuttu Sarah Jessica Parker, laulaja Madonna sekä entinen Spice Girls tähti Victoria Beckham. Entisaikojen tyyliguruista mainittakoon Coco Chanel, Katherine Hepburn sekä tietenkin Prinsessa Diana.

Samalla sieltä lehtihyllystä voi poimia myöskin Trendi ja Elle-lehdet, joissa ainakin ne uudet muotituulet esitellään.